Földgázszolgáltató váltás

Kategória: Közélet | 2015.12.02. 15:19

Földgázszolgáltató-váltás

Az E.ON egyetemes szolgáltatási engedélyének visszavonásakor a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a FŐGÁZ-t jelölte ki felhasználóinak ellátására.

2016. január 1-től az E.ON Energiaszolgáltató kft.-vel kötött szerződések a törvény erejénél fogva megszűnnek , a FŐGÁZ-zal  pedig határozatlan időre létrejönnek.
Az E.ON a szolgáltatóváltás kapcsán a 2015. december 31-i mérőállás szerint végszámlát küld. A FŐGÁZ a számlázást 2016. február közepétől az E.ON végszámlájában szereplő záró mérőállástól kezdi meg.

Új ügyfélszolgálati irodák 2016. január 4-től
a megyeszákhelyeken és megyei jogú városokban:
Pécs Mária utca 3.                                       Székesfehérvár Budai út 49-51
Szekszárd Széchenyi utca 55-57                Veszprém Budapest út 6.
Kaposvár Teleki utca 15.                           Zalaegerszeg Kossuth Lajos utca 25-27
Dunaújváros Magyar út 11.(Park Center) Nagykanizsa Zrínyi Miklós utca 15.

További irodák elérhetőségéről a www.fogaz.hu weblapon tájékozódhatnak, kérdéseiket pedig a helyi tarifával hívható 0640/474-474-es telefonszámon tehetik fel.

A szolgáltató váltás miatt mérőcserére vayg más műszaki beavatkozásra nincs szükség. Gázszivárgás esetén csak a helyi földgázelosztó telefonszámát kell hívni, amely változatlanul megtalálható a számlák első oldalán.

A FŐGÁZ és az E.ON minden teendőről értesítést küld, beleértve azt is, ha a felhasználókat személyesen keresik fel. Értesítés nélkül jelentkezőket ne engedjenek be a lakásukba, készpénzfizetés az ügyfeleknél nem történik!

Kérjük, kísérjék figyelemmel a további tájékoztatásokat, az aktuális tudnivalókat megtalálhatják szolgaltatovaltas.fogaz.hu/EON oldalon.

A FŐGÁZ online ügyfélszolgálata kényelmes, gyors ügyintézést tesz lehetővé a nap 24 órájában. Regisztrálni az első FŐGÁZ-számlán található azonosítók segítségével tudnak majd.FŐGÁZ
ENSZK CSport tagja

Hozzászólások:

Képek a galériából
még több kép